Tilaa Tilaa Huawei Ideos U8150 netistä:

Huawei Ideos U8150

Huawei Ideos U8150

Huawei on todellakin panostanut kaikkensa uuden, pienen ja edullisen Android-puhelimen luomiseksi. Alle 150 euron lähtevästä puhelimelta ei oletusarvoisesti kannata odottaa paljoa, mutta Huawei Ideos saattaa kääntää kriittisten kuluttajien päät. Kiinasta tuulee siis ja kovaa, eikä Huawei Ideos halua missään nimessä jäädä muiden halpojen älypuhelinten jalkoihin.

Plussat:

  • Android 2.2
  • Wi-Fi ja HSPA
  • Hinta-laatusuhde

Huonoa:

  • “Vanhahtava” ja tyylitön muotoilu (kauneus on tosin katsojan silmässä)
  • Matala resoluutio
  • Surkea kamera
  • Ei salamaa
  • Hitaahko toiminta

Luonnollisesti, koska kyse on matalan hintatason Androidista, on Huawei joutunut tekemään paljon kompromissejä. Yleisesti ottaen puhelimen design ja viimeistelyn laatu ovat halvan oloisia ja muovisia. Muotoilua ei uskalla sanoa suorastaan rumaksi, mutta ei se lammen kauneinkaan joutsen ole. Ideos on kuitenkin varustettu tärkeimmillä budjetti-Androidin ominaisuuksilla: Kapasitiivinen näyttö ei ole parasta mahdollista laatua ja painalluksen tarkkuus ei ole lähelläkään iPhonea. Lisäksi pieni näyttö tekee puhelimen hallinnasta hieman hankalaa ja ainakin allekirjoittaneen sormet peittivät ruudusta leijonanosan. Lisäksi sähköpostia lukiessa ongelmaksi muodostuu tekstin mahtuminen ruutuun. Kun otsikot vievät suurimman osan näytöstä, ei viestien lukemisesta tule oikein mitään.

Toinen karsittu osa on tietysti Huawein kamera. Tätä 3 megapikselistä kameraa emme uskalla kehua millään tasolla. Se kärsii kaikista ongelmistä, mitä kännykkäkameralle nyt voi keksiä. Kuvat ovat pääasiassa todella epätarkkoja, tarkennus ei toimi muutenkaan, kamerassa ei ole salamaa ja kuvien resoluutiokin on heikko. Kameran takia Huaweita ei siis kannata hankkia.

Onneksi liitettävyys on sentään siedettävällä tasolla. HSDPA ja Wi-Fi (sekä GPS ja Bluetooth) takavat, että pääset käsiksi kaikkiin tärkeimpiin sosiaalisiin medioihin, sähköposteihisi ja jopa Googlen karttoihin. Pienellä näytöllä navigointi on kuitenkin lähes yhtä hankalaa kuin sähköpostien lukeminen. Ideosia voi myös personoida Androidille tuttuun tapaan, vaikka Huawei ei olekaan lisännyt omia skinejään käyttikseen. Viisi skrollattavaa kotiruutua tulee helposti täytettyä esimerkiksi Facebook- ja Twitter-gadgeteilla.

Yhteenveto

Androidista ei yksinkertaisesti saada kaikkea irti: Ideosin vajaavaisen oloinen ruutu ja hitaahko hardis eivät tuo käyttiksen kaikkea potentiaalia käyttöön. Hintaansa nähden puhelin on kuitenkin erinomainen ja tarjoaa myös hieman edullisempaa vaihtoehtoa etsiville hyvän Android-vaihtoehdon. Ideos on kykenevä hintaansa nähden ja liitettävyys Googlen palveluiden kanssa on erinomainen. Paljon tehoa pienessä paketissa (ja hintalapussa), mutta kuten tästäkin yhteenvedosta voit nähdä, hinnalla on suuri merkitys tämän puhelimen kiinnostavuudessa.

Tilaa Huawei Ideous U8150 netistä

Tilaa Huawei u8150 CDON.comista

Ellos.fi – 149€ – Tilaa tästä!

Tilaa Tilaa Huawei Ideos U8150 netistä: